29 octubre 2006

Jornada de Lliga a Badalona

Aquest matí s'ha jugat a Badalona els partits de LLiga de Barcelona de Bitlles Catalanes. Els resultats han estat bons l'equip A ha jugat molt be i a guanyat els dos partits. L'equip B que nomes ha jugat un partit l'ha guanyat amb un partit molt dificil contra el Tossal del Coro A. L'equip C amb dos partits molt ben jugats pero sense sort els ha perdut els dos partits.

23 octubre 2006

Proper cap de setmana LLiga de Barcelona

Aquest proper cap de setmana hi ha partits de lliga de Barcelona es jugaran a Badalona a Can Canyado a partir de les 10,30 hores. Jugarem 5 partits de Lliga i farem el primer arbitratge de la temporada.

http://www.bitlles.com/pag4.php

08 octubre 2006

Partits a Torello

Aquest diumenge s'han jugat els partits a Torello. El primer equip ha guanyat els dos partits patint deu i ajuda, pero guanyant els dos partits. El segon equip també ha guanyat els dos partits començant un linia molt positiva. El tercer equip no ha guanyat cap partit, esperem que millorin les coses.

04 octubre 2006

Aquest diumenge comença la Lliga de Bitlles Catalanes

Aquest diumenge dia 8 de octubre de 2006 comença la Lliga de Barcelona de Bitlles Catalanes. El primer partit es a Torelló i començara a les 10,30 hores el primer partit.

Tenim 3 equips en competició, tots tres a primera divisió , pero els seus objectius son diferents, un el de guanyar i els altres mantenirse que ja seria molt.

Que hi hagi sort.

02 octubre 2006

Tres arbits del Club, fan el curset

Aquest dissabte tres membres del nostre club han fet el curset d'arbitres de Bitlles de la Territorial de Barcelona. Els membres que l'han realitzat son Albert Oliva, Jose Luis Lopez i Jordi Mitjana.

Aquest seran els arbits que arbitraran aquesta temporada els partits de lliga que ens corresponguin.